Política de Privacitat

Qui som

QUALITYBLENDS S.L. garantiza la privacidad de los datos de carácter personal aportados, según la LOPD. La visita a este website no supone que el usuario esté obligado a facilitar ninguna información sobre sí mismo, no obstante durante la visita es posible que se soliciten datos de carácter personal. Dichos datos serán utilizados para contestar la solicitud por su parte realizada y para el envío de la misma, también serán utilizados para enviarles información de nuestra empresa y servicios por cualquier medio de comunicación, al enviarnos dicho formulario usted está aceptado explícitamente la recepción de los mismos, en el caso que no deseara recibir nuestra información, únicamente tendría que enviar un correo electrónico solicitando baja del servicio informativo a info@quialityblends.net, sus datos personales formarán parte del fichero clientes, cuyo destinatario y responsable del fichero y del tratamiento del mismo es: QUALITYBLENDS S.L., en Mossèn Manel Crespo, 34 08799 Sant Pere Molanta, Barcelona, donde podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, mediante escrito a la dirección antes indicada incluyendo copia del DNI o documentos identificativos equivalente.

La negativa a proporcionar los datos supondrá la no prestación o la imposibilidad de acceder al servicio para los que eran solicitados. Usted tiene derecho a recibir respuesta de cualquier pregunta, consulta o aclaración que le surja derivada de este formulario. En el supuesto de que aporte sus datos a través de un mensaje de correo electrónico, el mismo formará parte del mismo fichero cuya finalidad será la gestión de la solicitud o comentario que nos realiza, siendo aplicables el resto de extremos indicados en el párrafo anterior. Todos sus datos serán dados de baja definitivamente de nuestra base de datos por los siguientes motivos: 1o- a petición suya. 2o- cuando hayan dejado de ser necesarios para los fines que motivaron su recogida.

Las partes se someten, a su elección, para la resolución de los conflictos y con renuncia a cualquier otro fuero, a los juzgados y tribunales del domicilio del propietario del sitio Web.

POLITICA DE PRIVACIDAD Y CONDICIONES DE USO:

En cumplimiento del artículo 10 Ley 34/2002 11 de julio de Servicios de Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, QUIALITYBLENDS En calidad de titular de www.quialityblends.net le comunica los datos identificativos:

  • Denominación social: QUIALITYBLEDS S.L.
  • Cif/ B66076657
  • Inscrita en el registro mercantil de Barcelona / Tomo 43850 / Folio 66 / Hola 440222
  • Dirección de correo electrónico: info@qualityblends.net
  • Domicilio social: Mossèn Manel Crespo, 34, 08799 Sant Pere Molanta, Barcelona

La presente información regula condiciones de uso, limitaciones de responsabilidad y las obligaciones que los usuarios de la página Web www.quialityblends.net asumen y se comprometen a respetar.

SEGURIDAD: El sitio web utiliza técnicas de seguridad de la información generalmente aceptada en la industria, tales como firewalls, procedimientos de control de acceso y mecanismos criptográficos, todo ello con el objeto de evitar el acceso no autorizado de datos. Para lograr estos fines, el usuario/cliente acepta que el prestador obtenga datos para efecto de la correspondiente autenticación de los controles de acceso

Quines dades personals recollim i perquè

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web www.quialityblends.net, recopilem les dades que es mostren en el formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a la detecció de correu brossa.

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l’estàs fent servir. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, la imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del teu comentari.

Medis

Si puges imatges al web, hauries d’evitar pujar imatges amb dades d’ubicació (GPS EXIF) inclosos. Els visitants de la web poden descarregar i extreure qualsevol dada d’ubicació de les imatges del web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixes un comentari al nostre lloc, pots triar guardar el teu nom, adreça de correu electrònic i web a galetes. Això és per a la teva comoditat, perquè no hagis de tornar a omplir les teves dades quan deixis un altre comentari. Aquestes galetes tindran una durada d’un any.

Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una galeta temporal per determinar si el teu navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i s’elimina en tancar el navegador.

Quan accedeixis, també instal·larem més galetes per guardar la teva informació d’accés i les teves opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’accés duren dos dies, i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si selecciones «Recordar-me», el teu accés perdurarà durant dues setmanes. Si surts del teu compte, les galetes d’accés s’eliminaran.

Si edites o publiques un article es guardarà una galeta addicional al teu navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’article que acabes d’editar. Caduca després d’un dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altra web.

Aquest web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquesta web.

Analítica

Amb qui compartim les teves dades

Quant de temps conservem les teves dades

Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament, en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Dels usuaris que es registren a la nostra web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen en el seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors del web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets tens sobre les dades

Si tens un compte o has deixat comentaris en aquesta web, pots demanar rebre un arxiu d’exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloent-hi qualsevol dada que ens hagis proporcionat. També pots demanar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

On enviem les teves dades

Els comentaris dels visitants pot ser que els revisi un servei de detecció automàtica de correu brossa.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies